Aanvragen

Het vfonds toetst de aanvragen voor subsietoekenning aan de richtlijnen zoals op deze site genoemd.

Voor de hoogte van de subsidiebedragen gelden geen vastgelegde normen. De praktijk leert immers dat de doelen en projecten van subsidie-aanvragers sterk uiteenlopen in inhoud, maatschappelijke betekenis, publieksbereik en publicitaire mogelijkheden. Het vfonds financiert nooit 100%.

Let op:Tijdens het invullen van het digitale formulier wordt gevraagd om de gegevens op te slaan. Dit betekent dat uw gegevens bij het vfonds opgeslagen worden en niet op uw eigen computer. Het is aan te raden om het formulier in één keer in te vullen en te verzenden. Mocht u tussentijds meer tijd nodig hebben om de juiste gegevens op te zoeken, dan raden wij u aan het Word document te gebruiken. Hiermee is het wel mogelijk het document tussentijds op uw eigen computer op te slaan.

Indien u het digitale formulier gebruikt en opeens gegevens kwijt bent, kunt u contact opnemen met ons secretariaat (073 613 91 00). Wij kunnen dan checken of uw gegevens al bij ons zijn binnen gekomen.

Heeft u verder vragen heeft over (het invullen van) de aanvraagformulieren? Stuur dan een mail naar aanvragen@vfonds.nl.